Griffensteijnseplein 32, 3703 BG  Zeist     http://hartenzieldesign.nl     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

fionadrewesAl van jongs af aan stond voor mij vast dat ik kunst wilde maken en voor mezelf wilde werken. Na een korte omzwerving in de theater- en toneelwereld werd me duidelijk dat ik echt met mijn handen wilde werken; het proces in mijn handen wilde voelen. En zo kwam ik op de SBB Ambachtelijke Keramische Technieken in Gouda terecht, waar ik van 1997 t/m 2000 de keramiekopleiding heb gevolgd.

Door mijn Zweedse oma en het werk van mijn ouders ben ik vaak en voor langere tijd in Zweden geweest. Zowel in de zomer met zijn lichte nachten, als in de winter met zijn grote massa’s sneeuw en extreme kou. Mijn liefde voor ambacht en handgemaakte spullen komt hier vandaan. De eenvoud van Zweeds design. De vrolijke details van de folkloristische motieven. Het sprookjesachtige van het landgoed van mijn Zweedse voorvaderen in Småland. Dit alles vormt een belangrijke inspiratiebron voor mijn ontwerpen.

Klik op de tegels voor volledig beeld 


Terug naar Deelnemers     Terug naar Elfi Ramar-Mischitz     Door naar Folly Hemrica