Atelier: Handelsweg 6, 3707 NH Zeist   www.jacoliendejong.kunstinzicht.nl   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel 06 10150106

jacoliendejong Jacolien de Jong maakt tekeningen. In haar oeuvre is het contrast tussen binnen - en buitenwereld, uiterlijke verschijningsvorm en gevoelsleven, een terugkerend en inspirerend gegeven.

Tekenen is mijn lust en mijn leven. Kleuren vormen een belangrijke inspiratiebron. Ik werk met inkt en pastelkrijt. Daarbij is een grote rol weggelegd voor het toeval. Mijn tekeningen  hebben een  sprookjesachtig karakter, zij vormen het decor van mijn wereld. Ik ben gefascineerd door de ongrijpbare werking van het brein. Waar komt creativiteit vandaan en welke processen vinden plaats als herinneringen bovendrijven. In mijn beeldende werk snijd ik soms maatschappelijke thema‚Äôs aan waarbij ik publiek betrek. Naast mijn beeldend werk  ontwikkel ik interactieve projecten in De zorgsector  waarbij ik creativiteit inzet als middel om de communicatie tussen mensen te verbeteren.  Verder ben ik actief in het bedrijfsleven als creatieve coach en stimuleer ik mensen om met eigen verbeeldingskracht zichtbaar te maken wat hen beweegt.

Zie ook : www.hetschildersbedrijf.nl en  www.bureaukwiek.nl

 

Klik op de tegels voor volledig beeld 


Terug naar Deelnemers     Terug naar Irene van der Laag     Door naar Jan Halink