zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015

PersfotoDe Grand Atelier Route vond in het weekend van 10 en 11 oktober voor de 17e keer plaats. De deelnemende kunstenaars openden  hun atelierdeuren. Op vrijdagavond 2 oktober, vanaf 19.30 uur, een week voor het Grand Atelier Route weekend, werd samen met de kunstenaars het glas geheven op de start van de overzichtstentoonstelling bij Galerie Vier Hoog Achter aan de 1e Hogeweg 160 in Zeist.

NIEUW: Muziek in ateliers

In sommige ateliers vonden er op zaterdag en zondag muziekoptredens plaats. De tijden en wie er optraden in welke ateliers staan in de brochure op de pagina naast het voorwoord.

De Grand Atelier Route gaf weer een prachtige full-colour brochure uit met informatie oOmslagBrochureGAR201501ver de verschillende kunstenaars en een plattegrond, waarop de route van de ateliers vermeld staat.
Openingstijden: zaterdag en zondag van 13.00 – 18.00 uur.
De brochure was gratis te verkrijgen op diverse plaatsen, waaronder Galerie Vier Hoog Achter, Het Slot Zeist, de Bibliotheek, het Gemeentehuis en de VVV en diverse winkels.
U kunt de brochure nog dowloaden door hier of op de afbeelding rechts te klikken.

oarlogo

 De Grand Atelier Route is onderdeel van CultuurZeist.

De ateliers zijn herkenbaar aan de vlag met het logo van de Open Atelier Route. De route blijft een uitgelezen kans om kennis te maken met de kunstenaars, hun werkwijze en om kunst voor een doorgaans aantrekkelijke prijs aan te schaffen.