foto gar 2014


Grand Atelier Route Zeist zaterdag 11 en zondag 12 oktober 2014

Beeldende kunstgroep MIK heeft in het weekend van 11 en 12 oktober voor de 16e keer haar atelierdeuren geopend. De Open Atelier Route/Grand Atelier Route van Zeist is een initiatief van in Zeist werkende beeldend kunstenaars, die samen beeldendekunstgroep MIK vormen. Deze kunstenaars kunt u vinden op deze website van MIK.
We hebben op vrijdagavond 10 oktober, vanaf 19.30 uur, samen met de kunstenaars het weekend ingeluid onder het genot van een hapje en een drankje bij Galerie Vier Hoog Achter.

OAR201401

 

Klik hier of op de foto om de volledige brochure te downloaden

Overzichtstentoonstelling

Ook dit jaar was er in Galerie Vier Hoog Achter aan de 1e Hogeweg 160 in Zeist een overzichtstentoonstelling met werken van de deelnemers te bezichtigen. De tentoonstelling startte vanaf dinsdag 23 september, drie weken van te voren en duurde t/m woensdag 15 oktober.
Deze overzichtstentoonstelling kon ook weer als oriëntatie- en vertrekpunt dienen voor een bezoek langs de Grand Atelier Route.
 
In de galerie was ook achtergrondinformatie van de kunstenaars aanwezig. De openingstijden van de Galerie Vier Hoog Achter waren tijdens de route op zaterdag en zondag van 11.00 – 18.00 uur.
De kunstwerken van de overzichtstentoonstelling waren vanaf zaterdag 21 september ook op de website www.vierhoogachter.nl te zien.